Fashion, Beauty, Make-up & meer!


Blog

02-05-2012 23:17

Budget Beauty

  • Fris Koppie

Een stoombehandeling is top voor een schone huid, zo werkt het: Vul een teil met heet water met eens schep honing en munttakje erbij. Hang een theedoek over je hoofd en stomen maar!

  • Mengen!

Wil je nieuwe oogschaduw, maar heb je niet genoeg geld? Meng twee oogschaduwen die je niet meer gebruikt voor een nieuwe kleur. Dit kan natuurlijk ook met nagellak.

  • Superzacht

Scrubben is goed voor een gladde huid. Combineer je eigen douchegel met een paar scheppen suiker. Wrijf dit zact over je huid en maak cirkelende bewegingen. Hiermee spoel je dode huidcellen zo weg!

  • Wakker worden!

Zie je er moe uit? Leg twee natte wattenschijfjes een half uur in de vriezer. Wrijf ze daarna zachtjes over je gezicht en leg ze 5 minuten op je ogen. Dan zie je er superfris uit!

  • Heerlijk Masker

Meng een geplette banaan met twee scheppen honing en smeer dat op je gezicht. Laat het 15 minuten intrekken en spoel dat af met lauw water.

  • Glanzende lokken

Tegen droog zomerhaar wrijf je wat druppels olijfolie warm in je handen en smeer je dit in je haar. Na een uur was je je haar. Je kunt ook een klein beetje in je punten smeren voordat je gaat zonnen, zodat het niet snel afbreekt.

—————

02-05-2012 18:16

Avocadohaarmasker

Dit masker is geschikt voor droog/dof haar! 

Je hebt nodig:

-1 rijpe avocado

-mes

-lepel

-vork

-4 eetlepels plantaardige olie

-schaaltje

Hoe maak je het:

1. leg een handdoek over de verwarming

2. Snij de avocado in tweeën en haal voorzichtig de twee helften van elkaar. Ontpit de avocado en schep het vruchtvlees eruit.

3. Prak het vruchtvlees met een vork fijn in het schaaltje en doe de olie erbij.

4.Wanneer het mengsel mooi glad is, kun je het masker in je haar masseren.

5. Doe de warme handdoek om je hoofd en laat het masker 20 minuten intrekken.

6. Spoel je haar uit met warm water en was het daarna met een milde shampoo.

—————

02-05-2012 16:47

Hoe krijg je glanzend haar?

Als je haar er dof en lelijk uitziet moet je er iets aan doen! Behandel je haar goed en je haar is snel weer gezond en glanzend. Als je veel water drinkt is dat heel goed voor je haar, het houd je haar super gezond!

Als je dof haar hebt was het dan regelamtig met een milde shampoo.

Als je haar vies is, doen dan shampoo in je droge haar en laat het 5 minuten intrekken. Was het daarna goed uit! Je moet je haar regelmatig met crèmespoeling wassen, dan heb je minder klitten en het houd je haar glanzend!

Als je je haar wast zorg dan dat al het shampoo eruit is, het te lang erin laten zitten is ook niet goed voor je haar.

Kam je haren 1 of 2 keer perdag om al het vuil eruit te halen. Borstel je haar voordat je je haar wast, zo kan je de shampoo beter in masseren. En was je borstel ook want als je het vuil uit je haar wilt kammen heeft het geen zin om juist een borstel met vuil te hebben.

 

—————

02-05-2012 15:55

Hoe maak je je eigen lipgloss?

Iedereen gebruikt wel lipgloss, sommige zijn heel goed en andere juist weer niet! Om nou heel veel geld uittegeven aan een lipgloss is een beetje overdreven, je kan het namelijk ook lekker zelf maken!

Je hebt nodig:

  • 30 ml of 2 eetlepels Vaseline
  • 1 ml of 1 theelepel Honing
  • 2 druppels voedselkleurstof (vooral pepermunt/aardbei zijn goed)
  • Een klein potje
  • Lepel

Aan het werk!

Je mixt de Vaseline, Honing en voedselkleurstof goed met een lepel door elkaar. En laat het 5 minuutjes staan. Ondertussen kun je het kleine potje goed schoonmaken! Maak het potje goed schoon anders is het natuurlijk niet fijn voor je lippen. Mix de gloss nog 1 keer goed door elkaar en doe het in een potje. Klaar!

 

—————

02-05-2012 15:44

Door eten een mooie huid?

Veel mensen zijn bang om te eten, ze worden te dik of krijgen van sommige dingen een droge huid. Er zijn eigenlijk heel veel soorten eten wat juist goed is voor je huid! Het bekenste voorbeeld is Chocola, heel veel mensen denken dat ze van chocola huidproblemen kunnen krijgen.

Deskundige hebben het uitgezocht en het is helemaal niet waar! Je moet niet meteen heel veel chocola gaan eten want je kan nog steeds dik worden. Maar als je een keer trek hebt in chocola moet je niet bang zijn, je huid is veilig en je word niet van 1 reep niet meteen ''dik''.

Water helpt ook heel goed, als je minstens 6 glazen water/thee per dag drinkt houd je je huid ''fris''. En in Cola en Fanta zit natuurlijk ook water, maar ook juist heel veel suiker! 1/2 per dag is niet erg maar je moet niet veel meer drinken! Fruit & Groente! Fruit is super lekker en ook super goed voor je huid.

Van Groente houd niet iedereen maar het heeft ook veel effect. Je moet minstens 5 porties fruit of groente per dag eten. De meest goede zijn: Wortelen, Broccoli, Abrikozen, Aardbeien, Waterkers en Sinaasappels! En als je er niet van houd om elke dag weer 5 stuks fruit te schillen, snijden enz. Maak een smoothie! Altijd lekker! En 1 van de belangrijkste dingen is niet te vet eten en geen maaltijden overslaan!

Als je maaltijden overslaat droogt je huid uit, en je hebt te weinig energie, je word moe en ziet er ziek uit! Totaal NIET fijn dus! als je je gewoon aan de volgorde houd van Ochtendeten - Tussendoortje - Middageten - Tussendoortje - Avondeten, na 8 uur moet je niks meer eten omdat je na 8 uur meestal niet veel doet.

 

 

—————

02-05-2012 12:10

Felle kleuren.

Deze Lente/Zomer zijn felle kleuren helemaal in! Rood, groen, blauw, geel en roze etc.

Hou je niet zo van felle kleuren en wil je toch een nieuwe, vrolijke look?

Doe dan een spijkerbroek met een leuk shirtje aan, en sieraden erbij.

Kettingen, oorbellen, armbanden, alles staat er leuk bij zolang het maar niet te ''druk'' word.

Zoals streepjes met stippeltjes en vierkantjes, dat is dan weer te veel van het goede!

Een spijkerbroek staat altijd leuk bij pumps, als je er een leuk shirt boven doet is dat altijd geschikt voor een feestje,

maar als je er juist iets netjes boven doet kan het ook leuk zijn voor een begravenis of bruiloft.

 

—————