Fashion, Beauty, Make-up & meer!


Blog

22-07-2012 18:20

Nikkie

Misschien ken je haar wel van youtube, Nikkie de Jager! Nikkie is 18 jaar en geeft miljoenen vrouwen make-up les en tips via youtube. Ze leert je ook hoe je bijvoorbeeld eruit kan zien als Lady Gaga of de actrices uit The Hills. Nikkie filmt zichzelf al sinds haar 14de met een webcam die ze op een paar dozen zet! Ze heeft ook een site: https://www.nikkietutorials.com

—————

01-07-2012 17:14

Make-up tips tegen rode en gezwollen ogen na het huilen

Iedereen kent het wel, als je gehuild hebt. Die dikke, rode, opgezwollen ogen! hier wat tips om eraf te komen.

 

1. Iets kouds!

Je moet 5 minuten iets kouds op je ogen leggen zoals watjes met water of komkommer schijfjes! Zo gaat het opgezwollen effect langzaam weg.

 

2. Drink genoeg water! 

Omdat je lichaam vocht verliesd gaat het water opslaan! Zo blijft het onder je oog in je traanklieren dus ook opgeslagen en gaat het opgezwollen deel onder je oog ook niet weg. 

 

3. Make-up aanbrengen!

Breng foundation aan! Zo valt het minder op! Breng ook eyliner, oogpotlood, oogschaduw & mascara aan zodat mensen mee rop je make-up letten dan op het rode onder je oog!

 

—————

01-07-2012 17:04

Top 8 meest extreme & creatieve nepwimpers!

Bij nep wimers denk je misschien aan zwarte langere wimpers, dik of dun. Maar dit zijn de top 8 meest extreme en creatieve wimpers!

 

1. Nepwimpers met hartjes!

2. Gekrulde nepwimpers!

3. Nepwimpers van bloemblaatjes!

4. Nepwimpers van takjes!

5. Nepwimpers met led lichtjes!

6. Nepwimpers met neonkleurige stippen!

7. Vlinders als nepwimpers!

8. Nepwimpers met diamantjes!

—————

27-05-2012 14:43

Babyzachte voetjes

Wat heb je nodig?

  • Een teiltje
  • Lekkere olie of een bruistablet
  • Scrub: gewone of speciale voetenscrub
  • Een nagelknippertje en/of een vijl
  • Een bokkenpootje
  • Teenspreiders
  • Een vettige crème

Stap 1 - Eelt weghalen
Heb je om sommige plekken wat eelt verzameld in de wintermaanden? Haal het weg met een voetvijl of een rasp. Sommige producten kun je beter gebruiken voor je voetenbad, andere erna. Je kunt stap 1 en 2 dus omdraaien. Lees even wat de verpakking van jouw voetvijl zegt, of kies zelf wat je fijn vindt.

Stap 2 - Ontspannen in een voetenbad
Vul een teil met water, niet té warm. Doe er een beetje olie of een bruistablet in. Week je voeten tien minuten tot een kwartier in het water. Hiervan worden je voeten heerlijk zacht en zo kun je ze straks makkelijker verzorgen.

Stap 3 - Scrubben
Om je voeten extra zacht te maken, scrub je ze goed. Gebruik een speciale voetenscrub. Als je dat niet hebt, kun je een gewone lichaamsscrub gebruiken met grove korrels. Masseer de scrub met ronddraaiende bewegingen over je voeten. Spoel ze daarna schoon.

Stap 4 - Take care
Duw je nagelriemen terug. Eventueel kun je van tevoren nagelriemolie gebruiken om het wat makkelijker te maken. Knip of vijl daarna je teennagels in vorm.

stap 5 - Vrolijk kleurtje
Kies een leuke kleur nagellak uit en lak je nagels. Gebruik een teenspreider als je dat handig vindt. Laat het goed drogen.

Stap 6 - Babyzacht
Als het goed is, zien je voeten er nu al een stuk beter uit dan voor je aan dit stappenplan begon. Met een (voeten)crème zorg je voor de finishing touch: babyzachte voeten.

 

Stappenplan om je voeten te verzorgen voor de zomer

—————

27-05-2012 13:10

Bikini Passer

Het is zover! Bikinitijd! Wil jij ook zo graag weten welke bikini nou echt bij jou past? No worries, hier zijn de perfecte tips!

 

  • Kleine Borsten

Als je kleine borsten hebt, kun je het beste een triangelbikini kopen met voorgevormde cups. Op die manier krijg je meer volume. Helemaal goed zijn bikinitopjes met ruches.

  • Een Buikje

Voel je je niet fijn in een bikini? Draag dan een tankini. Dit is een topje en broekje, waarbij de top je buik bedekt. Handig! Of ga voor een badpak, dat is nu hartstikke trendy!

  • Grote Borsten

Als je grote borsten hebt, dan is het behoorlijk lastig om een leuke bikini te vinden. Het is vooral belangrijk om een bikini te kopen met gevormde cups die je borsten goed ondersteunen.

  • Volle billen

Bedek je billen met een pareo of stoere surfshort. Ook belangrijk is om een bikinibroekje te kopen van stevig stof en die mooi aansluit.

  • Recht figuur

Koop een bikini met leuke printjes. Op die manier trekt de bikini alle aandacht. Bikini’s met verticale strepen zijn een no-go, terwijl een monokini perfect bij je past.

  • Brede Heupen

Kies voor een bikini waarbij het topje vooral opvalt en het broekje laag uitvalt. Laat broekjes met pijpjes links liggen.

  • Brede schouders

Heb je brede schouders? Draag dan vooral geen bandeaubikini. Hoewel die nu superhot zijn, accentueren deze topjes juist je brede schouders. Ga liever voor een halterbikini of een bandeautopje met touwtjes aan de zijkant.

 

V338365_large

—————

27-05-2012 12:14

Eet je mooi!

Sommige etenswaren zijn super goed voor een mooie huid, glanzende haren en sterke nagels.  Deze producten moet je zeker niet overslaan:

  • Avocado: voor glanzende lokken
  • Noten, zoals pinda's: maken je haar voller.
  • Vis: de goede vetten in vis maken je huid glanzender.
  • Groene groenten: goed voor je huid en sterke nagels.
  • Pure chocolade: word je blij én mooi van. (Let op: Niet al te veel!)
  • Blauwe bessen: gaat je huid van stralen.
  • Groene thee: voor een gladde, strakke huid.

 

—————

22-05-2012 20:51

Hoe verzorg je je huid in de winter.

- Van lage tempraturen en een koude wind kan je een droge en jeukende huid krijgen. Bescherm jezelf altijd met handschooenen, een behaaglijke sjaal of das en een muts.

-Draag laagjes die je van top tot teen warm houden. Dunne katoenen stoffen vlak op de huid houd je huid warm en droog.

-Neem een bad of douche met lauw water. Een heet bad klinkt wel lekker, maar het heete water haalt het natuurlijke vetlaagje van je huid waardoor het nog meer gaat jeuken.

-Lik niet over je pijnlijke lippen in een poging om ze te verzachten, dan veroorzaak je nog meer velletjes. Smeer ze in met lippencrème of vaseline.

—————

22-05-2012 20:43

Hoe verzorg je je huid in de zomer?

Iedereen vindt een dag aan het strans in de zomer heerlijk. Maar niemand wilt graag verbranden, lees deze tips voor het zonnen.

-Smeer 's morgens voordat je je aankleed in me zonnebrand (factor 15 of hoger) op die manier mis je geen enkel plekje.

-Vooral lippen zijn gevoelig voor zonnebrand en kloofjes dus smeer ze in met lippencrème.

- Blijf tussen 12 en 15 uur uit de zon, want dan is de zon op zijn heetst. Zoek de schaduw op of doe een t-shirt aan en zet een breden hoed op je hoofd.

- Als je een sportief type bent en er van houdt om een duik te nemen in de zee, kies dan voor een waterproof zonnebrand.

—————

22-05-2012 20:29

Hoe laat je de kleur van je ogen mooi uitkomen?

Een goede manier om naar een feestje te gaan is natuurlijk om je oogkleur goed uit te laten komen, Je moet je kleuren op precies de goede tint dragen. nee, geen blauw bij blauwe ogen of bruin bij bruin.

Oogkleur: Lichtblauw

Probeer: Lila of pastelroze

Oogkleur: Middel tot donkerblauw

Probeer: Perzik of goud

Oogkleur: Lichtbruin

Probeer: Honingbruin of kakigroen

Oogkleur: Donkerbruin

Probeer: Karamelbruin of olijfgroen

Oogkleur: Lichtgroen

Probeer: Lavendel of blauwgrijs

Oogkleur: Donkergroen

Probeer: Perzik of donkerpaars

Oogkleur: Amandel

 

Probeer: Mosgroen of paars

 

—————

22-05-2012 20:11

Hoe doe je ''French manicure''

Als het om nagelstrends gaat, is er een stijl die nooit voorbij gaat en dat is de ''French manicure''. Je nagels zien er daar mee schoon, fris en gezond uit en ze passen passen bij iedere outfit. zo doe je dat:

1. De klassieke French manicure gebruikt twee lagen lichte nagellak. Kies natuurlijke tinten zoals erxtra glans en glitter.

2. De beste manier voor het aanbrengen van nagellak is de drie streken - eentje van boven naar beneden in het midden van de nagel en een streek aan beide zijkanten. Breng twee laagjes aan en laat beide goed drogen.

3. Nu moet je alleen het bovenste randje van je nagel lakken. zorg dat je niet te veel nagellak op het kwastje doet want dan kan het van je nagel afdruipen.

4. Als je het randje van je nagel goed hebt laten drogen, doe je er een topcoat overheen. Dan blijven de kleuren goed zitten en vallen er geen schilfertjes af.

—————