Fashion, Beauty, Make-up & meer!


Celebrity News

15-08-2012 13:11

Beyoncé heeft er lak aan

Zijn dit nou wel of niet de handen van Beyoncé? Daar werd dinsdag online volop over gediscussieerd. De zangeres plaatste deze foto op haar Tumblr, waarna verschillende media meldden dat Beyoncé het gezicht van manlief Jay-Z op haar nagels zou hebben gelakt. Het kunstwerk blijkt uiteindelijk gemaakt door nagelartieste Naomi Yasuda. Zij versierde de nagels van dj Roxy Cottontail met de hoofden van Beyoncé en Jay-Z. De andere nagels lakte ze hemelblauw (naar Beyoncé's dochter Blue Ivy) met daarop in zilver gekleurde steentjes de letter J, Z, B en N.

 

—————

15-08-2012 13:07

Lady GaGa pronkt met vriend

Lady GaGa wil graag aan de hele wereld laten weten dat ze dolgelukkig is met haar vriend Taylor Kinney. De zangeres plaatste een foto op haar website waarop de twee zoenend in het water te zien zijn. En wie goed oplet ziet dat de tortelduifjes dat in hun adamskostuum doen.

—————

15-08-2012 13:05

De laatste beelden van Whitney Houston

Volgende week gaat in de VS de film Sparkle in première, de laatste filmklus van Whitney Houston. Kort na de opnames overleed de zangeres en actrice. Houston speelt in het verhaal de moeder van zangeres Jordin Sparks. De film is helaas niet in de Nederlandse bioscopen te zien. Wij moeten het doen met een paar bijzondere foto's die filmdistributeur Sony onlangs heeft vrijgegeven.

 

—————

15-08-2012 13:04

Manson's boodschap aan de pers

Marilyn Manson arriveerde afgelopen weekend samen met zijn vriendin Lindsay Usich op het vliegveld LAX in Los Angeles. De zanger werd daar opgewacht door de pers, waar hij niet echt van gediend is. Manson vond het moeilijk zijn gevoelens te verwoorden en besloot ze daarom maar op zijn gezicht te schrijven.

 

—————

15-08-2012 13:03

Kort koppie voor Miley

Miley Cyrus experimenteert momenteel met haar uiterlijk. Vorige week ging de 19-jarige actrice en zangeres al voor een platinablonde look. Dit keer mocht de kapper ook de schaar in haar bob zetten. Op Twitter liet ze weten dolblij te zijn met het eindresultaat: 'Ik voel me mooi, oh zo mooi en gelukkig.' Ook kreeg ze een wel heel bijzonder compliment. 'Iemand heeft me net gezegd dat ik knapper ben dan Miley Cyrus.

 

—————

15-08-2012 13:00

Robert Pattinson vindt troost bij Ben & Jerry's

Robert Pattinson is voor het eerst sinds zijn breuk met Kristen Stewart weer voor een camera verschenen. De acteur was te gast bij de talkshow van Jon Stewart om te praten over zijn nieuwe film Cosmopolis. Hij deed ook een boekje open over zijn beroemde ex, die hem bedroog met de regisseur van Snow White and the Huntsman. Jon Stewart besloot de Twilight-ster te troosten met een bak heerlijk ijs. 'Toen mijn relatie misliep hebben Ben en Jerry mij door een zware tijd heen geholpen', bekende Pattinson. De acteur wilde overigens niet reageren op het gerucht dat hij zich weer zou willen verzoenen met Stewart.

—————

22-07-2012 18:07

Doutzen Kroes baalt van ''geamputeerd'' been.

De chinese voque heeft bij het bewerken van een foto van Doutzen, een been vergeten. Na dat de foto bewerkt was en in voque stond had ze maar 1 been. Ook Doutzen kon haar ogen niet geloven toen ze de foto zag. ''Ik zag het pas recent, je denkt dat het bijvoorbeeld 2 benen naast elkaar zijn of misschien is het een speciale pose.''

 

 

Ook Erin Heatherton baalt van het ''teveel'' photoshoppen. Bij haar worden vaak haar sproeten weggehaald.

''Als mijn sproeten worden weggehaald lijkt het alsof ik heel iemand zie dan dat ik ben. Het resultaat is vaak wel mooi maar het is tog jammer.''

 

 

—————

15-07-2012 13:58

Justin en Selena willen oppassen

 

Justin Bieber en Selena Gomez zouden het super leuk vinden om op de kids van David en Victoria Beckham te passen. Ze zijn gek op kinderen en Justin is groot fan van de voetballer. 

 

Jus en Sel worden al regelmatig gespot met de kleine broertjes van de zanger.

Ervaring met oppassen hebben ze dus al. 

 

JB gaf aan dat als de Beckhams een avondje uit willen, hij en Selena graag komen logeren.

Het stel hoeft er geen geld voor. Een lesje voetbal van David is genoeg voor Justin.

 

 

—————

01-07-2012 17:34

Adele zwanger

Adele is zwanger! Ze heeft het bekend gemaakt via haar site. Ze is super gelukkig met haar vriend Simon! Wanneer ze uitgerekend is weten we niet, Good Luck Adele!

—————

08-06-2012 22:29

Lindsay Lohan in het ziekenhuis na auto ongeluk.

Linsay Lohan ligt in het ziekenhuis na een auto-ongeluk. Ze reed in haar zwarte Porsch op de Pacific Coast Highway wanneer ze een auto raakte aan de achterkant. De Porsche is total los, het voorruit was helemaal kapot en haar bumper is van haar auto gerukt. We kunnen niks zeggen over haar conditie. 

—————

—————