Fashion, Beauty, Make-up & meer!


Over ons

Hey, mijn naam is Kayleigh. Ik ben 13 jaar en mijn sterrenbeeld is Boogschutter.

Ik hou echt superveel van Mode & Beauty dingen, een van m'n hobby's is daarom ook shoppen! 'k Kan wel uren in de stad rondlopen!

Maar shoppen is niet mijn enige hobby, ook tekenen is er een van. Gewoon als ik niks heb om te doen, ga ik tekenen! Ik teken vooral dingen na, maar ook teken ik MANGA. (Manga is een japanse tekenstyle, zoek maar eens op!)

Mijn favo vakantieland is Spanje, daar ga ik ook elk jaar heen, ongeveer 6 weken! Dat komt omdat mijn vader daar woont, en de rest van m'n familie. Zelf ben ik half spaans, en ik woon bij me moeder die gewoon nederlands is. 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hooi, mijn naam is Fabiënne. Ik ben 13 jaar en mijn sterrenbeeld is Tweeling.

Net zoals Kayleigh houd ik heel veel van mode & Beauty. Kayleigh en ik shoppen heel vaak samen, super gezellig!

Shoppen is natuurlijk een van mijn hobby's! Maar ik heb er meer, 1 van mijn slechte hobby's is dat ik heel vaak achter de computer zit, maar ik ga ook super graag naar buiten! Daarnaast vind ik boeken lezen ook super leuk! Mijn favoriete schrijfster is Francine Oomen, je kent haar vast wel van de ''Hoe overleef ik'' serie.

In de zomervakantie ga ik het liefst naar Spanje! Ik ga daar elk jaar heen, met mijn famillie! Mijn famillie is grotendeels puur Nederlands, maar ook Surinaams, Chinees, Portugees & Iers. Ik ben zelf een kwart Surinaams, maar dat valt aan mij echt niet te zien.