Fashion, Beauty, Make-up & meer!


Door eten een mooie huid?

02-05-2012 15:44

Veel mensen zijn bang om te eten, ze worden te dik of krijgen van sommige dingen een droge huid. Er zijn eigenlijk heel veel soorten eten wat juist goed is voor je huid! Het bekenste voorbeeld is Chocola, heel veel mensen denken dat ze van chocola huidproblemen kunnen krijgen.

Deskundige hebben het uitgezocht en het is helemaal niet waar! Je moet niet meteen heel veel chocola gaan eten want je kan nog steeds dik worden. Maar als je een keer trek hebt in chocola moet je niet bang zijn, je huid is veilig en je word niet van 1 reep niet meteen ''dik''.

Water helpt ook heel goed, als je minstens 6 glazen water/thee per dag drinkt houd je je huid ''fris''. En in Cola en Fanta zit natuurlijk ook water, maar ook juist heel veel suiker! 1/2 per dag is niet erg maar je moet niet veel meer drinken! Fruit & Groente! Fruit is super lekker en ook super goed voor je huid.

Van Groente houd niet iedereen maar het heeft ook veel effect. Je moet minstens 5 porties fruit of groente per dag eten. De meest goede zijn: Wortelen, Broccoli, Abrikozen, Aardbeien, Waterkers en Sinaasappels! En als je er niet van houd om elke dag weer 5 stuks fruit te schillen, snijden enz. Maak een smoothie! Altijd lekker! En 1 van de belangrijkste dingen is niet te vet eten en geen maaltijden overslaan!

Als je maaltijden overslaat droogt je huid uit, en je hebt te weinig energie, je word moe en ziet er ziek uit! Totaal NIET fijn dus! als je je gewoon aan de volgorde houd van Ochtendeten - Tussendoortje - Middageten - Tussendoortje - Avondeten, na 8 uur moet je niks meer eten omdat je na 8 uur meestal niet veel doet.

 

 

—————

Terug